Алла Тимчак -Sandplay терапевт, психолог

Алла Тимчак  -Sandplay терапевт, психолог

Вітаю вас на моєму блозі!Welcome to my blog!

Відкрита до співпраці з усіма, хто займається питаннями відповідального батьківства, підготовки до партнерських пологів,пропагуванням екологічного грудного вигодовування,раннім розвитком дитини, сімейним консультуванням./I am eager to cooperate with anyone who deals with issues related to responsible parenthood, partner birth preparation, promotion of ecological breastfeeding, early development of children and family counseling.

четвер, 24 грудня 2015 р.

Зустріч Групи підтримки грудного вигодовування

В суботу 26 грудня о 12 годині запрошую вагітних жінок та годуючих мам на чергову зустріч нашої групи.На занятті також буде консультант з слінгоносіння, отож можна буде попрактикуватись у намотуванні слінгів.Ті мамочки, які купили слінги і не вміють ними користуватись, приносьте слінги з собою -зможете попрактикувати.Також буде лекція на тему: ,,Як успішно розпочати грудне вигодовування. Труднощі, які виникають на цьому шляху, і те як їх подолати"Наші консультанти з грудного вигодовування дадуть відповіді на всі ваші запитання.Зможете також повправлятись у пеленанні -може знадобитись:)А ще будуть передноворічні сюрпризи!Кількість місць обмежена -прохання зареєструватись.Зустріч відбудеться за адресою -вул. Крушельницької 18 офіс 604( біля ресторану ,,Оскар")

1 коментар:

  1. Маю таких знайомих, які не хочуть вагітніти, так, їм також за тридцять, найгірше коли один із партнерів хоче дитину, а інший - ні.

    ВідповістиВидалити