Алла Тимчак -Sandplay терапевт, психолог

Алла Тимчак  -Sandplay терапевт, психолог

Вітаю вас на моєму блозі!Welcome to my blog!

Відкрита до співпраці з усіма, хто займається питаннями відповідального батьківства, підготовки до партнерських пологів,пропагуванням екологічного грудного вигодовування,раннім розвитком дитини, сімейним консультуванням./I am eager to cooperate with anyone who deals with issues related to responsible parenthood, partner birth preparation, promotion of ecological breastfeeding, early development of children and family counseling.

суботу, 12 грудня 2015 р.

Передріздвяні жіночі посиденьки з психологом

Якщо вірити Вікіпедії то, убір, який героїня«Одіссеї» Пенелопа розпускала кожну ніч, насправді не ткали, а плели, тому що тільки в останньому випадку розпущена нитка не деформується, а сам процес вимагає трохи часу. Те, що в «Одіссеї» використовується термін «ткання» Фелкін пояснював неточністю перекладу і помилками переписувачів. Отже, плетіння -це дуже древній вид мистецтва, що допомагає розкрити нам свою жіночність.От цим ми сьогодні і займались, а одночасно ділились життєвим досвідом та різними жіночими таємницями. Бо що ж то за посиденьки без таємниць Майстриня, Ірина Тюрнікова, була дуже терплячою до нас –всі, хто старався, пішов додому з маленьким шедевром і натхненням до творчості. Серед нас були жінки, які вперше взяли до рук гачок і нитки. Але все в житті колись буває вперше, правда ж? Жінки просили їх не фотографувати, я заледве допросилась пані Ірину погодитись на фото.Також нарешті навчилась читати схеми плетених виробів. До цього майстер-класу це для мене було китайською грамотою і я плела гачком, що заманеться. Пані Ірина принесла з собою багато журналів і кожен зміг вибрати для себе щось особливе. А ось ці дві сукні в глянцевому журналі –це зразки плетених гачком виробів, які створила наша гостя.
Все починається з малого –отак почнеш взимку плести квіточку, а до літа і нова сукня в гардеробі може з’явитись! Давно мріяли щось сплести своїми руками, але не наважувались? Тоді вам до нас – до Нового року ще є час, телефонуйте мені 097 572 98 77 і записуйтесь в нашу жіночу групу. Дуже заохочую приходити молодих мамочок та вагітних жінок. Тут ви зможете поспілкуватись з консультантами грудного вигодовування, слінгоконсультантами та спеціалістами з дитячого масажу. Приносьте з собою нитки і гачок для плетіння. Все решту для гарної суботньої зустрічі у нас є Зустрічі щосуботи о 12 годині ( вул. Крушельницької 18 офіс 604) біля ресторану ,,Оскар”

1 коментар: