Алла Тимчак -Sandplay терапевт, психолог

Алла Тимчак  -Sandplay терапевт, психолог

Вітаю вас на моєму блозі!Welcome to my blog!

Відкрита до співпраці з усіма, хто займається питаннями відповідального батьківства, підготовки до партнерських пологів,пропагуванням екологічного грудного вигодовування,раннім розвитком дитини, сімейним консультуванням./I am eager to cooperate with anyone who deals with issues related to responsible parenthood, partner birth preparation, promotion of ecological breastfeeding, early development of children and family counseling.

вівторок, 23 квітня 2013 р.

РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ У ШКОЛІ МАМИ І ТАТА

Весна нарешті прийшла і в Тернопіль. Напевно на вихідні багато з Вас захоче поїхати в село чи на дачу.Тому у весняно-літній період заняття в Школі мами і тата  будуть проводитись  в будні дні о 18.00, а також в недідю о 12год.
На заняттях ви зможете отримати фільми та друковані матеріали про партнерські пологи, догляд за новонародженим, грудне вигодовування ( БЕЗКОШТОВНО). Пари, які готувались у нас до пологів, можуть приходити  на наші заняття для того, щоб поділитись досвідом або отримати консультацію з питань грудного вигодовуванння та раннього розвитку дитини.
Попередній запис.за тел. 097 572 98 77





Немає коментарів:

Дописати коментар