Алла Тимчак -Sandplay терапевт, психолог

Алла Тимчак  -Sandplay терапевт, психолог

Вітаю вас на моєму блозі!Welcome to my blog!

Відкрита до співпраці з усіма, хто займається питаннями відповідального батьківства, підготовки до партнерських пологів,пропагуванням екологічного грудного вигодовування,раннім розвитком дитини, сімейним консультуванням./I am eager to cooperate with anyone who deals with issues related to responsible parenthood, partner birth preparation, promotion of ecological breastfeeding, early development of children and family counseling.

суботу, 3 березня 2012 р.

Сімейне консультування

Багато жінок відчуває, що психологічний стан після викидня так і не прийшов у норму, відзначає у себе пригнічений настрій, підвищену тривожність, на них раз у раз накочують гіркі спогади про пережите. В таких випадках не потрібно замикатися в собі. Краще всього поговорити з близькою людиною, а при необхідності звернутися за допомогою до фахівця - психолога або психотерапевта, що має досвід роботи в подібних ситуаціях. Адже наступна вагітність у таких жінок неминуче супроводжується підвищеним занепокоєнням за життя малюка.Більшість жінок, які вчасно звернулись за допомогою до спеціалістів, позбулись страхів зовсім або, принаймні, навчилися з ними справлятися.
Фізичне одужання після викидня триває місяць чи більше, залежно від терміну вагітності. Деякі гормони вагітності залишаються в крові ще один-два місяці після вагітності. У більшості жінок менструальний цикл відновлюється через чотири-шість тижнів після викидня.
Значно більше часу триває емоційне одужання. Жінки та їх партнери можуть зазнавати великого горя від цієї втрати. Жінка може відчувати заціпеніння, сум, провину, труднощі зосередитись, депресію та лють, в неї різко знижується самооцінка. Чоловік та дружина можуть переживати своє горе різними шляхами, створюючи напруження у взаєминах в той час, коли вони більш за все потрібні один одному. Не відкладайте візиту до спеціалістів з сімейного психологічного консультування випадків перинатальних втрат. Записатись на консультацію можна за тел.. 0975729877 або в кабінеті психолога на Замковій( біля денного стаціонару)

Немає коментарів:

Дописати коментар