Алла Тимчак -Sandplay терапевт, психолог

Алла Тимчак  -Sandplay терапевт, психолог

Вітаю вас на моєму блозі!Welcome to my blog!

Відкрита до співпраці з усіма, хто займається питаннями відповідального батьківства, підготовки до партнерських пологів,пропагуванням екологічного грудного вигодовування,раннім розвитком дитини, сімейним консультуванням./I am eager to cooperate with anyone who deals with issues related to responsible parenthood, partner birth preparation, promotion of ecological breastfeeding, early development of children and family counseling.

четвер, 10 травня 2018 р.

Всеукраїнський Тиждень Подружжя та День Матері

Важливим елементом психотерапевтичного супроводу вагітності є скерування в правильне русло емоційних реакцій майбутніх мам. Займаючись мистецтвами, доглядаючи за квітами, співаючи пісень, жінка занурюється в атмосферу прекрасного. Все це позитивно впливає і на маму, і на дитину.
         За даними різних джерел, близько 30-40 % жінок вживають під час вагітності психотропні препарати( Скрипніков А. М. Перинатальна психологія).
         Кращою альтернативою фармакологічного лікування психічної проблеми невротичного рівня під час вагітності є психотерапія. Відповідні методи можуть замінити цілу низку препаратів, особливо це стосується ліків із седативною дією.
До Дня Матері  та з нагоди святкування Всеукраїнського Тижня Подружжя практичний психолог ТОКПЦ ,,Мати і дитина запрошує на психокорекційну програму для вагітних жінок ,,Піскова терапія Sandplay для вагітних



Місце проведення : консультативна жіноча консультація перинатального центру, кабінет психолога №9. 15 травня 14.30. Попередній запис за телефоном 097 572 98 77  
Запрошую також подружні пари отримати консультацію психолога з питань, які Вас хвилюють ( попередній запис)

Немає коментарів:

Дописати коментар