Алла Тимчак -Sandplay терапевт, психолог

Алла Тимчак  -Sandplay терапевт, психолог

Вітаю вас на моєму блозі!Welcome to my blog!

Відкрита до співпраці з усіма, хто займається питаннями відповідального батьківства, підготовки до партнерських пологів,пропагуванням екологічного грудного вигодовування,раннім розвитком дитини, сімейним консультуванням./I am eager to cooperate with anyone who deals with issues related to responsible parenthood, partner birth preparation, promotion of ecological breastfeeding, early development of children and family counseling.

четвер, 29 березня 2018 р.

Щойно закінчився супервізійний семінар,, Юнгіанська піскова терапія” в Тернополі.Всі години теорії, групових супервізій та групових зустрічей відмічені у сертифікаті, який визнається ISST.
Ведучий: професор Криштофор Рутковскі  з Кракова
- психіатр, юнгіанський психоаналітик IAAP (International Association for Analytical Psychology) , навчаючий тренер ISST( International Society Sandplay) , психотерапевт та супервізор психотерапії. Керівник кафедри психотерапії Ягелонського університету. Майже вся група виявила бажання продовження такого формату семінарів. Професор Рутковскі порадив нам звертатись в Міжнародне товариство піскової терапії з проханням розпочати супервізійний проект в Тернополі. Проект буде тривати приблизно три роки( точніші дати сесій проекту і тривалість проекту будуть відомі згодом). В проекті обов’язковими будуть години терії, групових та індивідуальних супервізій та особистої терапії.Наразі збираємо групу з 20 психологів, які вже працюють або планують практикувати цей метод терапії ( є лише кілька вільних місць). В групі можуть займатись початківці і ті, хто вже практикує цей метод. Група буде закрита. Ті, хто закінчував німецький проект, який проходив в Тернополі, можуть не турбуватись про те, що теми лекцій будуть повторюватись. Тематика буде інша. Це буде захоплююче і цікаво. Як це було на нашому березневому семінарі в Тернополі. Ті колеги, які мають сертифікат психотерапевта від DGST ( Німеччина) зможуть добрати необхідні години для того, щоб бути членом ISST. Більше про членство в ISST читайте на сайті цієї організації. З усіх питань, які виникають, телефонуйте мені або пишіть у приват. 

Немає коментарів:

Дописати коментар