Алла Тимчак -Sandplay терапевт, психолог

Алла Тимчак  -Sandplay терапевт, психолог

Вітаю вас на моєму блозі!Welcome to my blog!

Відкрита до співпраці з усіма, хто займається питаннями відповідального батьківства, підготовки до партнерських пологів,пропагуванням екологічного грудного вигодовування,раннім розвитком дитини, сімейним консультуванням./I am eager to cooperate with anyone who deals with issues related to responsible parenthood, partner birth preparation, promotion of ecological breastfeeding, early development of children and family counseling.

четвер, 18 січня 2018 р.

Профілактична програма ,, Синдром емоційного вигорання''

64 % українців відчувають синдром емоційного вигорання Лише 5% українців ніколи не стикались з емоційним виснаженням і не знають, що це таке. Всі інші або колись потерпали від цього стану або досі перебувають у ньому
Синдром емоційного вигорання – це форма стресу, при якій відбувається виснаження організму на всіх трьох рівнях – емоційному, фізичному і психічному.
Стрес може бути тимчасовим  або хронічним. І найчастіше –від роботи. Хоча  часом трапляється, що найбільший стрес людина переживає вдома.
В групі ризику – лікарі, вчителі, бізнесмени, працівники сфери обслуговування, А також мами маленьких діток. Особливо це стосується мам дітей з особливими потребами.
Синдром вигорання ставить нас перед питанням: чи справді я переживаю смисл в тому, що я роблю? Чи наповнене моє життя справжнім, а не вдаваним смислом. Не ентузіазмом чи захопленням чимось ( або кимось), а саме смислом.

Я підготувала для вас профілактичну програму, яку планую проводити в останній четвер кожного місяця. Попередній запис в групу за телефоном 097 572 98 77


Немає коментарів:

Дописати коментар