Алла Тимчак -Sandplay терапевт, психолог

Алла Тимчак  -Sandplay терапевт, психолог

Вітаю вас на моєму блозі!Welcome to my blog!

Відкрита до співпраці з усіма, хто займається питаннями відповідального батьківства, підготовки до партнерських пологів,пропагуванням екологічного грудного вигодовування,раннім розвитком дитини, сімейним консультуванням./I am eager to cooperate with anyone who deals with issues related to responsible parenthood, partner birth preparation, promotion of ecological breastfeeding, early development of children and family counseling.

суботу, 26 січня 2013 р.

Спілкування з дітьми від 6 місяців до трьох років( практичне заняття)

Дитячий центр " Бебіко"(зліва від арки, у вікнах кольорові листівки з оголошеннями)

Якщо батьки розуміють свого малюка і підтримують його дослідницьку діяльність - дитина гарно розвивається, в неї формується прив'язаність до батьків і довіра до оточуючого світу. Психологи дадуть практичні поради як спілкування з малюком перетворити в захоплююче заняття  для дитини та її батьків.

 В дитячому центрі "Бебіко"багато розвиваючих іграшок для дітей  різного віку.Кваліфіковані спеціалісти дадуть поради батькам як створити оптимальне розвиваюче середовище для свого малюка.

На заняттях з підготовки до партнерських пологів у "Школі мами і тата" майбутні батьки практикують носіння малюків у слінгах, мають можливість приміряти різні види слінгів. Мами з групи підтримки грудного годування діляться своїм досвідом виховання дитини.

Теми тренінгів для батьків:" Ігротека малюка: різні ігри в різний час"
" Розвиток дитини від року до 2 років"
"Розвиток дитини від 2 до 3 років"
Батьки дізнаються, які найважливіші вміння набуває малюк з допомогою різних видів ігор.Ваш малюк підростає, а отже його ігротека повинна змінюватись, а гра ставати складнішою. Ось чому батькам так важливо мати уявлення про існуючі види сучасних розвиваючих ігор.

Немає коментарів:

Дописати коментар