Алла Тимчак -Sandplay терапевт, психолог

Алла Тимчак  -Sandplay терапевт, психолог

Вітаю вас на моєму блозі!Welcome to my blog!

Відкрита до співпраці з усіма, хто займається питаннями відповідального батьківства, підготовки до партнерських пологів,пропагуванням екологічного грудного вигодовування,раннім розвитком дитини, сімейним консультуванням./I am eager to cooperate with anyone who deals with issues related to responsible parenthood, partner birth preparation, promotion of ecological breastfeeding, early development of children and family counseling.

середу, 4 серпня 2010 р.

School of Motherhood and Fatherhood opens on September,2 at 4:45p.m.
Conducted by candidate of Psychological Sciences Helena Tiunova and partner delivery instructor Alla Tymchak Topics:"Personal maturity of parents" and "Psychologocal supervision of family while expecting a baby".

Школа мами і тата - відкриття 2 вересня 0 16.45

Попередній запис Контактні телефони - 097-572-98-77 або 098-463-95-80 Заняття будуть відбуватися у вівторок о 16.45 і четвер 16.45.вул. Пирогова 2а(4 поверх) -біля філармонії.
Ведучі - Тіунова Олена Володимирівна, канд.психол.наук, викладач ТНПУ ім.В.Гнатюка, розробник навчальних курсів для психологів "Психологія материнства", "Основи теорії і практики арт-терапії", практикуючий психолог, автор та співавтор книг для батьків та майбутніх батьків "Я - майбутня мама" (Тернопіль, 2008), "Конструктивна взаємодія батьків і дітей як основа їх фізичного та психічного здоров"я"(Ужгород, 2008), "Сімейне виховання, освітній тренінг для батьків" (Тернопіль, 2008) та Тимчак Алла Михайлівна -інструктор з підготовки до партнерських пологів, автор проекту "Школа мами і тата"(підготовка до партнерських пологів, супровід вагітності, гімнастика для вагітних), 11 років індивідуального і групового консультування в міжнародному фонді.
Заняття будуть йти у двох напрямках -
перший напрямок" Особистісна зрілість батьків"робота з зображувальним матеріалом(малювання, колаж.ліплення, створення спільних малюнків, маскотерапія та ін.) , танцювальна рухова терапія, казкотерапія, візуалізація, ранній розвиток дитини, усвідомлене батьківство.
другий напрямок"Психологічний супровід сім"ї в період очікування дитини"(психологія і фізіологія пологів, підготовка до партнерських пологів, догляд за новонародженим, екологічне грудне годування, післяпологове відновлення, навички масажу і слінгоносіння, зустрічі з педіатрами і гінекологами, вправи на взаємодію, рольові ігри, елементи арттерапії, гімнастика, вправи на фітболі)Після кожного заняття бажаючі зможуть взяти напрокат диски та літературу відповідної тематики.

Немає коментарів:

Дописати коментар