Алла Тимчак -Sandplay терапевт, психолог

Алла Тимчак  -Sandplay терапевт, психолог

Вітаю вас на моєму блозі!Welcome to my blog!

Відкрита до співпраці з усіма, хто займається питаннями відповідального батьківства, підготовки до партнерських пологів,пропагуванням екологічного грудного вигодовування,раннім розвитком дитини, сімейним консультуванням./I am eager to cooperate with anyone who deals with issues related to responsible parenthood, partner birth preparation, promotion of ecological breastfeeding, early development of children and family counseling.

понеділок, 7 грудня 2009 р.

про інтим у "цікавому" стані -радить лікар-гінеколог Людмила Флентей

Повністю статтю Ірини Процик читайте в газеті "20хвилин"30.11.2009

...Утім жити статевим життям можна не всім вагітним. До "групи ризику" належать жінки, яких турбують "мажучі" виділення з вагіниабо загрожують передчасні пологи( до 37 тижнів вагітності -прим.ред.), у яких раніше були викидні і яким довго не вдавалося завагітніти.

Ще одна причина -передлежання плаценти. Виносити вагітність з такою патологією дуже важко, -каже лікар. Обов"язкова умова -стаціонарне лікування і ліжковий режим. Адже у будь-яку хвилину може бути кровотеча.

Вести статеве життя також не варто, якщо в жінки багатоплідна вагітність, тобто вона чекає двійню або трійню. Тоді є ризик настання передчасних пологів.

Якщо жінка впродовж кількох років не могла завагітніти і врешті це трапилося, їй треба утримуватися аж до пологів. Адже ризик викидня може бути надто високим.

Якщо в чоловіка є запальні процеси.

Немає коментарів:

Дописати коментар