Алла Тимчак -Sandplay терапевт, психолог

Алла Тимчак  -Sandplay терапевт, психолог

Вітаю вас на моєму блозі!Welcome to my blog!

Відкрита до співпраці з усіма, хто займається питаннями відповідального батьківства, підготовки до партнерських пологів,пропагуванням екологічного грудного вигодовування,раннім розвитком дитини, сімейним консультуванням./I am eager to cooperate with anyone who deals with issues related to responsible parenthood, partner birth preparation, promotion of ecological breastfeeding, early development of children and family counseling.

четвер, 19 жовтня 2017 р.

Завдання для тата

https://www.b17.ru/blog/1883/ Книга на російській мові. Буде цікавою не тільки для чоловіків, а й для жінок, які виховують сина. Для молодого чоловіка отримати визнання в тому, що він тепер головний мужчина свого роду, можна лише від старших чоловіків. В найкращому випадку – від свого рідного тата. Або ж в інших варіантах – від близьких родичів та справжніх друзів. Це може бути також старший від нього психотерапевт. Теж саме стосується і жінок. Їм важливо відчувати жіночу підтримку від своєї мами. Якщо ж це неможливо, шукайте подруг, які зможуть вам її надати. Можна звернутись за допомогою до психотерапевта. Краще, коли це буде старша від вас жінка, яка в захищеному просторі терапії допоможе відчути себе дорослою і головною жінкою в своїй сім'ї.
Стив Биддалф "Воспитать мужчину... как?" Образ отца в жизни мужчины. . Когда я встречаюсь с мужчинами на собраниях в самых разных точках планеты, я провожу опрос. Результаты оказываются всегда одними и теми же - 30 процентов мужчин отмечают, что даже не разговаривают со своими отцами.

Немає коментарів:

Дописати коментар