Алла Тимчак -Sandplay терапевт, психолог

Алла Тимчак  -Sandplay терапевт, психолог

Вітаю вас на моєму блозі!Welcome to my blog!

Відкрита до співпраці з усіма, хто займається питаннями відповідального батьківства, підготовки до партнерських пологів,пропагуванням екологічного грудного вигодовування,раннім розвитком дитини, сімейним консультуванням./I am eager to cooperate with anyone who deals with issues related to responsible parenthood, partner birth preparation, promotion of ecological breastfeeding, early development of children and family counseling.

середу, 8 березня 2017 р.

Арт-терапія для вагітних. Створюємо ,,мерцішор".

 Ви зможете переконатись, що гарний настрій і справді в наших руках. І для цього потрібні всього лиш червоні і білі нитки, намистинки і бажання створити ось такі ресурсні прикраси для себе і своїх близьких .
Коріння свята ,,Мерцішор” сягає часів Римської імперії, тоді 1 березня святкували Новий рік
Свято ,,Мерцішор” і досі святкують в Румунії, Молдові та Болгарії.Мерцішор у перекладі означає ,,березень”. 1 березня в цих країнах заведено дарувати одне одному бутоньєрки, сплетені з червоних і білих ниток. Червоний колір символізує кохання, а білий –чистоту і ніжність першої весняної квітки -підсніжника. Хоча є й інші тлумачення символіки цих кольорів. До речі, в Україні, в Чернівецькій області також святкують це свято.
Мерцішори, які ви бачите на цих фото прибули з Софії. Їх передала  моя шкільна подруга Надя Петрова.Свято 1 березня в Болгарії називають  -Баба Марта, а на листівках, які додаються до мерцішорів написано ,,Честите Баба Марта". Ось так веселенько уце звучить і не менш радісно виглядає!



Місце проведення майстер-класу  -
кабінет психолога в перинатальному центрі. Гарний настрій і приємна атмосфера буде вашим додатковим бонусом.Прохання попередньо зателефонувати - 097 572 98 77


Немає коментарів:

Дописати коментар