Алла Тимчак -Sandplay терапевт, психолог

Алла Тимчак  -Sandplay терапевт, психолог

Вітаю вас на моєму блозі!Welcome to my blog!

Відкрита до співпраці з усіма, хто займається питаннями відповідального батьківства, підготовки до партнерських пологів,пропагуванням екологічного грудного вигодовування,раннім розвитком дитини, сімейним консультуванням./I am eager to cooperate with anyone who deals with issues related to responsible parenthood, partner birth preparation, promotion of ecological breastfeeding, early development of children and family counseling.

середу, 27 серпня 2014 р.

Українки будуть народжувати і виховувати дітей, незважаючи ні на що!!!

Сьогодні було дуже гарне заняття
з молодими парами, які готуються до зустрічі зі своїми малюками. Ми пеленали, приміряли слінги,ділились цікавою інформацією та власним досвідом материнства.Не помітили, що надворі вже стемніло.Заняття відбуваються в зручний для подружніх пар час.Майбутні татусі пройшли підготовку до партнерських пологів і продовжують відвідувати заняття у Школі мами і тата.

вівторок, 12 серпня 2014 р.

Міжнародний проект з юнгіанської піскової терапії

The ending to something important in life is always the beginning of something new. When one door closes, the other one opens up. Even though my participation in the project of Jungian Sandplay Therapy is over, I feel that this is only the beginning, it’s the first “brick” as our instructors Thomas and Gunther used to say. German therapists mentioned that we have the potential to create Ukrainian society of sandplay therapy. I am thankful to all my colleagues for understanding and support. The last day of our session was wonderful all the way, we celebrated Vlad’s birthday (the cake was delicious), presented Ukrainians souvenirs and received certificates. By the way, we did not have a final group sandplay therapy. For me it is also a sign that the most interesting things are only about to happen.
Завершення чогось важливого в житті- це завжди початок чогось ще досі незнаного.Якщо закриваються одні двері, це значить, що неодмінно відкриються інші.Незважаючи на завершення моєї участі у проекті Юнгіанська піскова терапія, я відчуваю, що це тільки початок, перша цеглинка як сказали наші навчаючі терапевти Томас і Гюнтер. Ми маємо потенціал для створення Українського товариства піскової терапії. Це визнали німецькі терапевти. Вдячна всім моїм колегам за підтримку та розуміння. Останній день нашої сесії почався і закінчився чудово - день народження Влада ( тортик був смачний:),вручення подарунків на згадку про Україну та отримання сертифікатів. До речі, в нас не було завершальної групової пісочної терапії. Для мене це також означає, що все найцікавіше тільки починається

неділю, 3 серпня 2014 р.

Підтримуємо грудне вигодовування!

Сьогодні відбулась зустріч матусь, які вигодовують своїх малюків грудьми.Організатори заходу - Школа материнства св.Анни.Приємно було побачити жінок, які ще під час вагітності відвідували заняття в Школі материнства.Жінки задавали питання, ділились досвідом, розповідали про труднощі, які вдалось подолати.Кафе"Жирандоль" - гарне місце для таких заходів. Старші дітки могли бавитись в затишному дитячому куточку.